2009. jún. 15.

Goldenblogtali

Azt gondoltam, idén nem indulok a Goldenblogon. Nem, mert tavaly sem volt semmi számottevő eredménye. Azt hiszem, nem igazi blog az enyém. Túl személyes, igazán nem szól kifelé... inkább napló. Aztán ma reggel olvasgattam másokat (ritkán van erre időm, de igyekszem azért követni a kedvenceket), és mégis feltámadt bennem a versenyszellem, mert rájöttem, hogy ha ez nem is, de a kirándulós talán indulhatna. Azt azért be lehet préselni a szórakozás kategóriába, és talán még érdekes is lehet a maga nemében. Így hát kérlek benneteket, hogy nézzétek meg, és ha úgy ítélitek, akkor nevezzétek, majd szavazzatok. Talán, talán lesz belőle valami.

Nos, éppen tegnap kaptam levelet egy édes, okos "kislánytól", aki még télen keresett meg azzal, hogy használhatja- e a blogomat az OKTV dolgozatához. Azért igencsak feszült a mellem, mikor elolvastam a kész művet, és szembesültem vele, hogy többek között Polcz Alainnel vagyok egy lapon említve. Juj! Kicsit sok volt ez nekem. Nem mellékes információ, hogy a lány azóta megnyerte az OKTV- t, amihez innét is millió gratuláció neki, most pedig Franciaországba készül jogot hallgatni (áh, így veszítjük el nagy reményeinket!).
Azt írta nekem, hogy a zsűrizésnél többek között arról témáztak az irodalmár urak, hogy valószínűleg nem is igaz, hogy az vagyok, aki, hanem inkább valami kortárs író szórakoztatja magát álnéven. Hehe! Azt pedig teljesen kizárták, hogy az illető NŐ! Nem nagyon értem a miérteket, és erősen visszafogom felcsattanó öntudatomat, így csak halkan jegyzem meg, hogy legjobb tudomásom szerint NŐ vagyok, és (még) könyvem sem jelent meg (majd a Napló úgy száz év múlva).
Azt hiszem, augusztusban meg is csinálom az első blogtalit a kertünkben. Ideje megmutatni, hogy van cipőm, szoknyám, rúzsom, és három gyermeket készítettem a testemmel.
Jelentkezőket várok arra nézve, hogy ki vállalna egy lajosmizsei utat egy egész napos fürdős, kareokes, főzős, nevetős buliért. Itt alvás megoldható!

7 megjegyzés:

stali írta...

Megmondom gyorsan, mikor nem érek rá, mert épp van már programom (hihetetlen, ugye?):
valószínűleg aug. 3-án jövök vissza egy álom megvalósításából (Stonhenge), 8-án családi össznépi banzáj Szegeden, aztán már csak két kötött dolgom lesz, egyik aug. 20-24. közt Salzkammergut, és augusztus utolsó szombatja csoporttalálkozó.
Sosem kételkedtem női mivoltodban, viszont nem is akarlak feleségül venni (talán, ha már kötelező lesz, elszaladok). Ellenben NAGYON kíváncsi vagyok a személyes fazonodra!
És igenis teljesen jó, hogy legalább most ideenged. Ha tudnád, hányszor hiúsul meg a kommentem.

Morgó malac írta...

DE , szerintem nagyon is mehetne a blogod a Goldenblogra! Szuper Anyu-szuper blogja!

stali írta...

Nem tudtalak beajánlani, pedig akartam! A kirándulósat!

pudigocska írta...

Én nem értettem, hogy miért nem válogattak be tavaly.:( Komolyan kiakadtam rajta.

Angela írta...

stali: Tartom magam hozzá, mikor időpontot választunk. A fizimiskáról meg annyit, hogy épp a kirándulósra készül egy "bemutatkozunk" bejegyzés, ahol a fotóink is fent lesznek. Ez pár napon belül elkészül( ha Atibi összeszedi a magáról szóló részt). Hogy nem tudtál nevezni, ez szomorúvá tesz. De mindegy. Valami lehet a te gépeddel. Állandóan makacskodik.

Gabi: Aranyos vagy. Tavaly nem így ítélték a zsűriben :-)

pudingocska: Mikor lezárult tavaly a nevezés, voltak páran, akik zúgolódtak, és akkor a nagyon kedves, és udvarias szerkesztők azt írták, nem blog az, ahol az író arról elmélkedik, hogy piros, vagy kék zoknit húzzon a lábára. Ebből gondoltam, hogy lehet, hogy emiatt maradtam ki. De engem nem zavart, mert BOK, ami akkor ment, nagyon jól jött össze. Ez kárpótolt, mert ott kaptam elismerést, és megerősítést, hogy jól csinálom. Ennyi. A Golden viszont jó lenne most nagyon, mert a kirándulósnak a marketing sem ártana, hisz ha valaki beleolvasgat, talán kedvet kap hozzá, hogy együttműködjön velünk. Jaj, főképp, hogy ősztől már egy alapítványunk is lesz! Jaj, mikor majd irodalmi pályázatokat írok ki, és jutalmul ingyen kirándultatok! És fillérekből vihetem a gyerekeket táborba! Mikor majd nemcsak a gazdag gyerekek élhetik át ezeket az élményeket! Jaj, de jó lesz az!

a mesélő írta...

Megpróbállak én is nevezni természetesen, bár még nem tudom, hogy működik a dolog:) És már nagyon várom a képeidet:)

pudigocska írta...

Ilyen az, amikor a szerkesztő nem olvassa el a blogot, csak ránéz...:(

Jó, hogy kapsz sok pozitív visszajelzést máshonnan.

Amúgy nem nevezek én sem, remélem más sem fog engem. A függöny mögött most nagyon jó nekem.

Related Posts with Thumbnails