2009. márc. 30.

A tó

A kertünket katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánítottam. Mr. Darcy hatalmas kerti tavat épít, ezért most az udvar leginkább frekventált helyén egy óriási kráter tátong. A kiásott homokkal feltölti a többi részt, így aztán mindenütt homok van szétdobálva, amit a böjti szelek egyengetnek nap nap után. Mivel hamarosan ő eltávozik az országból, komoly félelmeim vannak az ügyben, hogy vajon hogyan fogom én(!!!) befejezni ezt az őrületes vállalkozást tök egyedül a forró nyárban. Nyilvánvalóan ez a stressz kihat az egész személyiségemre. Tegnap elaludtam a tévén. Álmomban kinéztem az ablakon, és láttam, hogy a szél egy fából készült világítótornyot sodor a házunk felé. Kiáltoztam mr. Darcynak, és szaladtam a másik ablakhoz, hogy lássam a pusztítást. A torony átrepült a kerítésen, és rázuhant a csirke ólra. Mindent összezúzott.
Felébredtem, és elmeséltem mr. Darcynak. Ő egészen izgalomba jött:
- Láttad a kertünket?
- Láttam.
- És a tó? A tó készen volt?

3 megjegyzés:

a mesélő írta...

Mi is akarunk tavat, de a kicsi kertünkbe csak kicsikét, nem tudom... Apa azt a kicsit is 300 e Ft-ra saccolja, viszont egy kicsiért az rohadt sok. Lehet, hogy mégsem lesz tavunk.

doris írta...

Attól függ, miképpen fogtok hozzá. Nekünk volt egy nem túl kicsi, ami kb. 30 e- ből jött ki. Most is fogunk fóliát kapni, a haverok ássák ki a helyét, a növényeket pedig gyűjtjük bele, szóval nem szánunk sok pénzt rá. Ha mindent úgy csinálsz, hogy megveszed az állítólagos minőségi cuccokat, akkor egy ház árát is belerakhatod.

a mesélő írta...

Oké, megnézem a titéteket ha kész lesz, meg beszéljük mennyi dolgoztatok vele és mennyibe került és utána újragondolom:)

Related Posts with Thumbnails