2010. márc. 19.

Férfias játékok

Nem tudom, ki találta ki azt a hülyeséget (és MIÉRT???), hogy a hímneműek csak akkor őrizhetik meg nemi identitásukat, ha minden körülmények között állva pisilhetnek. Tudom, hogy vannak hagyományok, és férfias játékok a szerszámot illetően. Egyértelmű, hogy  a kamaszkor hajnalán minden kispasi átesik a célba pisilésen, meg a "kinek hord messzebbre" játékon, és akkor még nem szóltam az egyéb, számomra hihetetlenül gyermeteg pénisz- fétisiszta játékokról. Ismereteimet félretéve most mégis felteszem a kérdést: A szürke, egyszerű hétköznapokon miért nem lehet leülni a szaniterre, könyörgöm??? Miért érzik úgy családom hímtagjai (úgy értem hím tagjai), mintha kasztrálni akarnám őket a javaslatommal? És miért alantasabb az én vágyam, hogy száraz peremre üljek, mint az évezredek óta megkövesedett "mindent összelocsolok csakazértis" szokás??? És miért én vagyok (már megint) a kötekedős "neked semmi sem tetszik" házisárkány, ha erről papolok?
Megelégeltem. A peremet is, a nedves szőnyeget is. Mindezt így együtt, és kiírtam a bejárathoz: Intelligens férfi ülve pisil. Ez nem b...szogatás, ugye? Ez amolyan finom célzás, hogy mindenki eldönthesse, hová akar tartozni: a kultúráltakhoz, akik elfogadják, hogy nem ezen múlik a férfiasságuk, vagy az önzőkhöz, akik csak úgy érzik jól magukat, ha a mellettük élő nő rendszeresen az ő területjelző anyagukat takarítja.
Nos, a papír azóta is lengedez a wc ajtaján, s a fiúk néha jót nevetnek rajta (marhára komolyan vagyok véve). Persze azért mindenki esküdözik, hogy mostantól BIZTOSAN kímélve leszek a vizes karimáktól. Ők leülnek, higgyem csak el (és ne nyitogassak folyton rájuk vizslató szemekkel).
Nos, én hiszek, s valóban, eddig úgy tűnik, működik a dolog. Karima rendben. Már csak azt kell kiderítenem, vajon a szőnyeg mivel (és miért) van lucskosra áztatva.

11 megjegyzés:

a mesélő írta...

Kell neked egy lányvécé- emezt meg takarítsák maguknak!
Nálunk sem ülnek le a fiúk, Márkó az ülőkét sem hajtja le maga után, lehet, hogy udvari budit kap szülinapjára, ha továbbra sem hajlandó ...

Orsi írta...

Nálunk viszonylag jó a helyzet, a kicsi WC-be túrkálók miatt mindig le kell csukni a tetőt, az egészet. Amúgy ezen már én is sokat agyaltam, hogy miért is állnak! :)

Morgó malac írta...

Az én férjem kényelmes, pisilve is ül.Láttam.

cesztina írta...

Nálunk szerencsére "csak" egy hím nemű pisil, természetesen állva, de legalább az ülőkét felhajtja és úgy is hagyja. Replikázásomra pediglen olyképpen reagál, hogy neki is fusztráló, hogy 3 női bugyi között elvész a bokszere a szárítón:)
Dorisz ezek örök dilemmák....

zsizsa írta...

Az én férjem ülve pisil, direkt az én kérésemre (ezek szerint ő intelligens, hehe), mert elfogadta, hogy nincsen kedvem a pisis falat takarítani minden héten (roppant fröcskölős vécé jutott nekünk anno, fehér csempével). És ez már 7 éve így van. :)

csakBea írta...

Ó, hogy ezt én is hányszor kértem már tőlük!
De nem ülnek le,csak (főleg a 15 éves "kicsi"), össze-vissza pisil mindent. És az ülőkét sem hajtják le. SOHA :(
Szőnyeg már régóta nincs a vécében.

csakBea írta...

Képzeld, anyukám egyik szomszédja rá talált a blogomra. És tudod, hogyan? Véletlenül felismerte a kutyáim fényképét. Nagyon nem örülök!

(Bocsánat, ez nem tartozott a témához, csak tudom, hogy te sem szeretnéd ha ismerősök olvasnának.)

Lepkevár írta...

Erre már én is rákérdeztem és a férjem szerint nem férfias ülve pisilni, legalábbis ő rosszul érezné magát tőle. :) Vele egyébként nincs gond, rendkívül pedáns és rendszerető, a 4 éves hímneműnek viszont még van mit tanulnia. Miatta napi rendszerességgel kell takarítani a mellékhelyiséget, már ha nem akarom, hogy valami nyilvános helyiségre emlékeztessen...

perenne írta...

Szerintem ez a szokás a törzsfejlődés során kialakult és fixálódott területmegjelölésből származik. Ha igazam van, még örülhetünk is, hogy csak ennyi maradt belőle. :-))

ivan írta...

Kedves Doris.
Átolvasva blogodat,rendkivül tetszik a stilusod,(hozzám közel áll),bejelentkeztem hozzád olvasónak.Nagyon jó,hogy a témák változatosak.:))

Angela írta...

Banyuc: Ülőke!... Álmodik a nyomor :-)

Orsi: Nálad meg aztán jó sokan állnak. Nincs magyarázat. A kisfiúkat megtanítjuk állva pisilni, és tapsolunk, ha sikerül. Aztán bosszankodunk, mikor később mindent összelocsolnak.

Gabi: Remek pasi!

cesztina: Igen, kifogás mindig van. Mentegetőzés mindig van. Én erre azt szoktam mondani, hogy nem függ össze a női bugyi a locsolással. Ha ez egyfajta bosszú a bugyikért, akkor mindketten változtassunk. Akkor hidd el, kiderül, hogy semmi összefüggés Te elrakod a bugyidat, és takarítasz tovább.

metikus:
Szőnyeg már régóta nincs a vécében.- Igen, az igényeinket idővel lejjebb adjuk.

Blog: Egy a tízezerhez az esély, hogy ez megtörténjen, te meg éppen így jártál. Abszurd.

Lepkevár: "Nem férfias" Hahaha... Ellenben nőies az ő mocskukat takarítani:-) Hahaha

perenne: Jézus! Gyanítom én is, hogy valami ilyesmi. De könyörgöm! Mi, nők hová jutottunk a bogyógyűjtéstől!?

ivan: Köszönöm!

Related Posts with Thumbnails