2009. okt. 22.

Új arc

Ez a régi bejegyzésem jutott eszembe, mikor belenéztem a tükörbe az új fogaimmal.
Egyszerűen rémisztő kép fogadott. Nem az az ember nézett vissza rám, akit... khm, khm... éve ismerek már.
Nem az az arc, nem az a mosoly, hanem annál egy sokkal szebb.
Szebb, és idegenebb.
Eddig azért voltak gátlásaim, mert nem tetszett, amilyennek láttam magam, most meg azért, mert TÚLSÁGOSAN tetszik.
Hát normális vagyok én???
Lesz valaha olyan pillanat, mikor semmiféle szorongás nem lesz bennem?
Amúgy meg az tesz velem legjobbat, aki egyáltalán nem tesz semmit, nem mond semmit... Egyszerűen úgy csinál, mintha nem ordítana a számból egy tökéletes, fehér fogsor... aki hagyja, hogy ugyanaz legyek, aki egy hete voltam.
Mr. Darcy ujjong, a gyerekeim észre sem vették, csak mikor szóltam nekik... Nóra, akivel dolgozom, és aki nem Csilla, hanem nála sokkal jobb csaj, de mégsem írtam még róla (talán, mert annyira jó fej, hogy leírhatatlan), szóval Nóra gátlástalanul (na, ettől jó csaj) rám ordított, hogy nevessek gyorsan, majd megmustrálta a számat, ahogy a vásári lovakét szokás, és azt mondta: Szép... igen szép. Tette ezt azután, hogy Atibi KIRÖHÖGÖTT (!!!).
Barátom! Kiröhögött. Mert szerinte olyan vagyok, mint egy Colgate reklám, és ez már túlzás, és neki sokkal jobban tetszettek (!!!) azok a csumpik, mer' azok legalább természetesek voltak.
Nnna. Ezt add össze! Ebből a sokból rakjam össze az új énképemet!
Hajaj! Nehéz lesz, de talán mégsem annyira. Túl sok évet vártam már erre ahhoz, hogy most ne szokjam meg csak úgy egyszerűen. Amúgy meg szombaton megyek tesómmal Pestre az RTL- be, és ezen a mosolyon már biztos nem múlik az öt milla, amit célul magam elé tűztem (kétszer öt persze, mivel tesómé az egyik része)... A mosolyomon már igazán ne múljon!
Amúgy meg kéretik jövő héten megvenni a Kutya Szövetség című lapot (már, ha érdekesek a kutyák), ahol Doris baba írta a szerkesztői cikket. Úgy biza, lépegetünk az újságírás felé, eljött ez is... akkor meg mit aggódunk énképek miatt, és "ki vagyok én" kérdéseken? Csak nevessünk a világra teli szájjal minden nőies affektát mellőzve!

3 megjegyzés:

stali írta...

Megszokod.
Ha a fiaid nem vették észre, akkor totál természetes is.

enigma írta...

ha neked tetszik, minden oké...s amin még mosolyogtam, két "fogas" téma egymás után :)

Angel írta...

Tényleg jó régóta fontolgattad már, hogy új fogaid lesznek! :)

Related Posts with Thumbnails