2009. aug. 30.

Vakondmese

Barátaim az úrban!
A vakondos mese ezennel itt és most VÉGET ÉRT!
Óóó, ha láttad volna, ahogy a sláugot elegánsan beillesztettem a résbe, aztán ahogy a zúduló vízzel kikapaszkodó kis lényt egy gyors mozdulattal elkaptam! Na az volt ám a valami! Ordított, visított, mint Alien, és kapkodott, hogy a fogait belém mélyeszthesse, sőt, hogy a testembe vájatot fúrjon, aztán ott szaporodjék tovább, majd egy napon váratlanul feltépve a hasfalamat, újabb, és újabb homoktúró alienekkel árassza el a világot! Erre készült, de én megfékeztem.
Egy vödörben végezte.

És íme Ő, álmatlan éjszakáim okozója. Hinnéd róla, hogy micsoda terminátor? Alig nagyobb, mint az egereim, és egy egész kertet tönkretett. De nem hagytam megtorlatlanul. Kibeleztem, felnégyeltem, és a tetemét a kapufélfára tűztem elrettentő példának mindenféle túró- dúró álladékok elriasztására.
Juhééé!

A művelet részletes pontossággal megtekinthető az alábbi videjóra kattintva. Persze csakis nagyon erős idegzetű olvasóknak:
Származási hely: kecske

5 megjegyzés:

a mesélő írta...

Győztél!!!!!

márta írta...

Jaj. :))))))

Blanche írta...

Tudtam, hogy el fogod engedni. :)

Morgó malac írta...

Doris, mi van ha ott maradt a férje meg a gyerekei a vakondodnak? Akkor majd még intenzívebben túrnak majd hátha rátalálnak a Mamira...

Angela írta...

CSEND VAN!!! Túrásmentes, nyugodalmas élet. Ergo egyedül zúzott ripityára 400 négyszögölt. Hihetetlen!

Related Posts with Thumbnails