2009. aug. 18.

MindaMELLett...

Most ezt tényleg halál komolyan gondolta, hogy miután megcsináljuk a szervezést, majd kivonulunk a terepre közelharcot vívni a kutyásokkal ("Majd meglátod, mikor 20- an tolonganak a sátornál, és mind elküld anyádba, mer' őneki nincsen benne a jószága a katalógusban!"), akkor majd az állófogadáson még a köszöntőt is én mondjam.
Jó, az csak 50 vendég, de akkor is!
Jó, egyáltalán nem zavar, ha emberek előtt kell beszélni, de akkor is!
Mi az, ami az első gondolatom ilyenkor?
MIT
VEGYEK
FÖL???
Mondtam, rendben, megírom a szöveget, és elmondom, de az egyesület minimum egy fellépő ruhával megtámogathatná a nagylelkűségemet.
Mit mond ő erre?
Ááá, nem kell oda olyan nagy kiöltözés!
Nem a fenét!
Egyértelmű, hogy ezt magamnak kell megoldanom. Jelenleg egyetlen lehetőséget látok, mégpedig azt az arannyal szolidan megszőtt, hátul derékig dekoltált hosszú estélyit, amit még tavaly túrtam 300 Ft- ért. Áh, vérzett a szívem akkoriban, hogy majd soha, sehová nem tudom felvenni, pedig tényleg jól áll. Egyetlen bajom van vele, és ez pontosan az a hátsó kivágás, ami extra izgalmassá teszi, ezzel együtt pedig lehetetlenné, hogy az ember magára pattintsa kedvenc push- up- ját, így elhitetve az emberiséggel, hogy VANNAK mellei.
Nem tudom, mi legyen. Pánt nélküli melltartó- hát ilyet még nem láttam.
Jelenleg többféle megoldáson agyalok, és eddig a leginkább nekem tetsző az úgy nézne ki, hogy két müzlis tálat a "mell"kasomra erősítek... mondjuk ragasztó pisztollyal, azután erre húzom fel a ruhát.
Hoppáré! Az volna csak a feszes, kemény cici! No lötyögés, no figyegés, bűvös domborulatok pántok nélkül.
Nehéz ügy, lássuk be. A ragasztó forró, és a tálakkal is vigyázni kell, mert ha hasra esek (ami persze nem történhet meg), akkor fura hangon konganak.
Most mondhatnám, hogy jó lenne kicsit hízni, mondhatnám, hogy inkább egy kis úszógumi dús keblekkel, mint vékony derék melltelenül, de én csak annyit mondok: Mindenkinek megvan a maga keresztje, bah! És ezzel el is intéztem az egy napra való közhelyek sorát.

Mindamellett persze, hogy ruhát nem, azért szállodai szobát, wellnest, evést biztosítanak nekem, hogy abban a 4- 5 órában, amit szabadon tölthetek a két nap alatt, ne kelljen utazgatnom. Hm... Vagy ez kárpótlás az "anyázásért"?

12 megjegyzés:

a mesélő írta...

Miért nem jár mindenkinek ugyanakkora kemény, alma nagyságú cici, se több se kevesebb és passz?
Miért van az, hogy van aki extra adagot kap és utálja és más meg szeretne legalább még pluszba egy kicsit belőlük? Miért nem tudunk adni egymásnak!?! Annyira annyira szeretnék adni neked, oké várjuk meg a szülést és a szopi végét, de még akkor is túl sok marad nekem belőlük. Attól félek,egyszer nagyon meg leszek büntetve azért, mert nem szeretem őket, még mindig nem szeretem őket... De nagyok és zavarnak és nem lehet tőlük normálisan ugrálni,futni, öltözködni. Találd meg a módját és az egyiket megkapod, ketté osztva is bőven elég lesz én meg beérem a maradékkal szintén kettéosztva. OLDJUK meg együtt ! :) Találkozunk a CACIB-on, amúgy tényleg nem kell annyira kirittyenni! A katalógusba meg kerülhetnek pótlapok is stb. stb ... kérdezz, ha tudok segítek, puszi!

zafiram írta...

Ismerős a probléma, nagggyyyyon!

zafiram írta...

Ja, van olyan melltartó, aminek a hátsó pántja is szilikon. Történetesen nekem is van, nem túl kényelmes, de a szépségért szenvedni kell!

doris írta...

Mindenképp találkozzunk. Én a központi sátorban leszek, ez tuti, rendezni a reklamációkat, és egyebeket. Kirittyenésről meg egy édes történet: Épp ma mesélte Atibi, hogy tavaly pölö az állófogadásra, ami amúgy egy nagyon puccos összejövet a mélyen tisztelt bíráknak, egy nő szandálban, halásznadrágban, és egy másfél méteres szombréróan jelent meg. Egyem a kis szivét... hogy ennyire megtiszteli, hogy nyalják a fenekét két napig :-)
Cici jöhet... hjaj, hogy valaha milyen helyes kis almáim voltak! Ahhoz volt jó nagy koffer is :-) De mér van az, hogy ha hízol, az a fenekedre megy, ha meg fogysz, az a melledből tűnik el??? Na ja, ez is a Doris- féle mély világszabályok közé tartozik :-)

doris írta...

Hülye dolog, de nekem annyira gusztustalan a szilikon. Minek válogatok, nem igaz? Ahogy egy régi szórakozó társam (a Dóci) mondta, mikor a 80- as évek végén a Törökországból behozott melltartókat árulta a piacon, és a mamikák alkudni akartak vele mindenáron: Ha sok az ára, drótozza föl!
De hogy én hogy röhögtem! Na ja. A feszes melleimmel sose gondoltam, hogy valaha majd szomorúan gondolok erre a mondatra :-)

stali írta...

Na ne. Hangosan fölröhögtem.
Ja, 12 éve a nyitott szívműtéttel két dolgot sikerült elérni mellileg. 1. Melltartót nem tudok fölvenni, zavar. (A dréncső helye.)2. Nem is kell. Híztam, nem lóg, kamaszos méretével együtt legalább nekem kellemes.
Azért ezt nem tartom követendő példának.

chanson írta...

Kamaszos méretek... Én erről még kamaszként is csak álmodoztam...
Tényleg, a felét akár Dorisnak adnám.:-) Véletlen nekem tették ide, ami neki lemaradt...:-) Mondjuk, mára más a "labda"súlyom is megvan hozzá:-)

Kata írta...

Doris, szerintem én láttam már olyat, talán, talán, ha jól rémlik, valami otto vagy quelle féle katalógusban, de sajnos lehet, hogy egészen máshol, hogy csak ilyen kis izé, a mell alá kell ragasztani, hogy megemelje, meg tartsa, hogy is mondjam alápolcolja, két egymástól teljesen különálló darab semmi pánt, semmi anyag...

doris írta...

Na, ez már jobban tetszik! Aládúcolás!

Andi írta...

Tenyleg van "lathatlan melltarto":

http://www.fehernemubolt.com/Fehernemu/vmchk/Kulonleges-Melltarto/7-Lilly-Beauty-Lathatatlan-Melltarto.html

Es itt az OTTO-s:
http://www.otto.hu/d-3976259-lathatatlan-melltarto.html

Angela írta...

Köszi, Andi! Elképzelni nem tudom, hogyan mutatna rajtam :-)

Angela írta...

Lilly Beauty viszont príma!

Related Posts with Thumbnails