2009. máj. 4.

Szőke

Úristen!!! Egy óra múlva anyák napján kell lennem, a hajam pedig ÉTOLAJ(!!!) színű! Ráadásul szétmarta a vegyszer az egész korpuszomat, és a látványtól, mely a festék lemosása után elém tárult, tíz évet öregedtem.
Jaj, mi lesz most? Jaj! Lemondom az összes csoportvezetésem, és három hétre elvonulok a világ elől... vagy nem tudom. Megyek, keresek egy kendő boltot. Sapkát. Parókát.

Étolaj! ÉTOLAJ!!!

Két nap múlva 39 éves leszek. Nyilvánvalóan ettől őrültem meg...

6 megjegyzés:

Blanche írta...

Dehát mit csináltál vele, hogy ilyen lett? Rossz színt választottál, vagy csak az összeállítással/hatóidővel volt a baj?

hohohó írta...

ugye-ugye, nem buták a muszlimok a kendőviseléssel

hohohó írta...

A muszlimokról még ennyit!
Én szeretném ha ez lenne itt is!
http://www.origo.hu/uzletinegyed/vilaggazdasag/20090427-iszlam-bank-vallasnak-megfelelo-megoldas-1000-milliard-dollaros-piac.html

Angela írta...

Volt rajta valami barnás vörös festék, amit a szőkítő por nem tudott leszedni, aztán a szőkítés után a festéket nem bírtam végig rajta hagyni, annyira szétmarta a bőrömet. Olyat szerettem volna, mint a Pink haja, ehelyett... ajaj, rettenetes.

Angela írta...

Hoppáré! Most olvastam a cikket. Nem rossz!

a mesélő írta...

Minél öregebb vagyok és minél "szebb" akarok lenni, annál nehezebben megy. A legutóbbi otthoni hajfestésem hasonló eredménnyel járt mint a tiéd most - http://banyuc.blogspot.com/2008/09/rzsaszin-haj-2.html - Így vagy ráérek és melíroztatok / tuti negyed évig jó egy melír / vagy beérem az őszülő sötétszőke fejemmel - ez van most...

Related Posts with Thumbnails