2009. ápr. 14.

Tökfejek

Preparált, öklömnyi tököcskékre ragasztok M&M cukorkából szemeket, majd színezett szöszből kapnak hajat, és piros üvegfestékkel mosolygó szájuk is kerül. A fejecskékbe szintén cukrot töltök. 350 darabot készítek az elkövetkező napokban, és majd azok a gyerekek kapják meg őket, akik a kirándulásokon felkutatós- megkérdezős- keresgélős játékban vesznek részt.
Az asztalon a mai 50 buksi várakozik. Vörös és mohazöld a hajuk, sárga, kék, barna szemekkel merednek maguk elé. Még nem nevetnek, a száj felfestése az utolsó mozzanat. Bobinak van egy teljesen kész babája, azzal üldögél, nézegeti a csapatot, majd odatolja a sajátját, aki hencegve "mondja" a többieknek:
- Hehe, én már kész vagyok!
Most vár.
A babáját körbefordítja, mintha valahonnét válaszra számítana. Később szomorúan ingatja a fejét:
- Hát senki nem tud beszélni... Nincs szájuk.

6 megjegyzés:

félősnyúlacilinderben írta...

Ennél vidámabb dolog nem történt velem ma este, mint ezt olvastam:-))

Angela írta...

:-)

a mesélő írta...

Basszus, te aztán nem semmi vagy! 350!!!!!Húúú! Mit jelent a preparált tök? lopótök? dísztök? - félelmetes:)

hohohó írta...

Tudod Banyuc herélés!
Doris ilyen!Kiheréli a település spermaaktív hímjeit, a tökökre emendemsz szemeket varr, ragaszt a tököknek(heréknek) hajat,rajzol szájat, a félkészekből ad néhányat a gyerekeinek játszani, a készeket meg szétosztja az ismeretlen gyerekek között.

a mesélő írta...

Huhhhh ez sokk volt így reggel tájt, Doris most már muszáj megírnod milyen tökök a tökeid!

Angela írta...

Hohohó egy őrült.
De jól beszél :-)
Egyébiránt ezek valami gömb alakú dísztökök, amiknek a tetejét levágják(!), azután fehérítik, szárítják, és a virágkötők tudják használni az ikebanákhoz. Próbálok fotomasinát kölcsönözni, és teszek fel fotót róluk :-)

Related Posts with Thumbnails