2009. márc. 23.

Egészségünk védelmében

Úristen! Rengeteg a munkám, és próbálom elfaxolni a szolgáltatónak a kifizetett csekket, hogy otthon is hozzáférjek az oldalhoz.
Hanem addig is néhány elgondolkodtató információ:
Amíg tegnap Anyáékkal beszélgettem, a gyerekeim a következő nem mindennapi dolgokat tudták meg az Animal Planet műsorából:

- A kutya nyála az egyik legpompásabb vírusirtó, épp ezért nagybeteg csecsemők száját ajánlatos házi kedvencünkkel rendszeresen kinyalatni, mert ez biztos gyógyuláshoz vezet (előbb- utóbb),

- Célszerű saját taknyunkat szájon át visszajuttatni a szervezetünkbe, mert remek immunerősítő, valamint garattisztító hatással is bír, ilyenformán rendszeres fogyasztása sokat lendíthet az életminőségünkön (nem beszélve róla, micsoda takarékosság a mai ínséges időkben!).

Közel negyven éves elméleteim dőltek meg a hazafelé úton, míg a fiúkat hallgattam, s immár nosztalgiával gondolok gyerekkorom unalmas délutánjaira, mikor titokban az orromat turkáltam, majd az ujjamat szopogattam. Az is érvényét veszíti, hogy "Ne csókolgasd azt a kutyát, édes fiam, az imént még a s***ét nyalta!" Mostantól hadd csókolgassa az a gyerek, csak erősödik tőle!

A világ fejlődik, s a tudomány bármikor, érted? Bármikor képes pompás információkkal letaglózni minket, melyek gyökeresen megváltoztatják az orvostudomány eddigi feltevéseit. Kíváncsian várom, milyen teóriák vannak a tyúksz*r és homokevésre, valamint a macska és kutyatápok elfogyasztására, melyek szintén közkedvelt gyermeki tevékenységek.

4 megjegyzés:

a mesélő írta...

A tanyasi tyúkszarban nyilván nincsenek E-k így tutira egészségesek:)
Nemsokára azt adjuk nekik vitamint helyett, vagy lehet, hogy eddig is azt adtuk csak vitaminnak nézett ki. Ki tudja? Szerintem ezerszer több sz.rt megeszünk ennivaló formájában mint amennyi a kutyák -macskák szájáról jutna ránk.
Ettől függetlenül nem vagyok a híve annak, hogy a gyermekeim egy tányérból egyenek -igyanak a kis kedvenceinkkel, vagy épp puszilgassák őket mondhat bármit a tudomány...

Névtelen írta...

Majd a fenenagy haladó szellem még a végén az animalszexre is ráveszi a népet.
kentaurok és egyéb csodabogarak mászkálnak majd közöttünk.
Bár emberbőrbe bújt kötözni való marhákból, és farkasokból van már épp elég.

mnéni írta...

na vazz. azért a takony az durva :))
az enyémek lelkesen csókolgatják a kutyát..
idén csak egyszer voltak betegek. :)

Névtelen írta...

és a kutya?
Bocs4Ez durva volt...De a labda meg magas

Related Posts with Thumbnails