2009. dec. 31.

BUÉK 2010

Nagy Ég! Erről kis híján lemaradtam! Még hogy év értékelés, meg fogadalmak! Repülnek a percek, és még egy tisztességes bejegyzre sincs időm. Legfontosabb esemény, hogy voltam a genya szomszédnál, hogy ne dobálja a redvás petárdáit anyósom nyakába, mert szétverem a fejét. Érted: ahogy zárod az évet, úgy éled a következőt. Meg is fogadtam rögtön utána, hogy leszokom a csúnya beszédről, és nem leszek olyan kemény, és vagány nő, amilyenről a középső fiam álmodozik.
Megittunk már egy üveg gyerek pezsgőt, ettünk lencsét, egész nap visítanak a fejembe a trombiták, és előbb jöttünk meg egy kiadós sétáról, minek során az összes tüzijátékról szerencsésen lemaradtunk. Lassan fejembe száll a...aaa...aha: Sangria, úgyhogy szerintem egy-két óra múlva rávehető leszek, hogy valami mulatság után nézzünk. Hacsak addig el nem alszom. Vagy mr. Darcy el nem alszik. A gyerekek nem valószínű, hogy elalszanak.
Nem is tudom...Azt hiszem, egészen jó év van mögöttem. Ha az irányultságait nézem, mindenképpen. Nem akarok mélyebb áttekintéseket irkálni, egyszerűen jó úton vagyok, azt érzem. Fogadalmak pedig lesznek, de csak holnap, mert éjfélkor fogom őket kimondani.

Most csak annyit, hogy BUÉK mindenkinek!

Ps: Áh, rettentően elálmosodtam! Megyek szunyálni, mert a tv2 (és az RTL) aljas, igénytelen, szutyok műsorától lehányom a tévét most azonnal! (Juj, a fogadalom! De hogyan fogok élni az érzelmi feszültségek effajta oldása nélkül!)

3 megjegyzés:

Blanche írta...

B.U.É.K. Doris! :) Jövőre is olvaslak!

enigma írta...

Olyan éved legyen Doris, amilyet szeretnél:)

Sziltó írta...

Boldog új évet nektek!

Related Posts with Thumbnails