2009. nov. 7.

Levelem Jézuskának

Kedves Jézuska!

Csak azért írok, mert szeretném, ha tudnád, hogy én már egyáltalán nem szeretnék kígyót megvilágított terráriumban.
Jó, tudom, hogy fél éve még megvesztem egy gabonasiklóért, és most is azért járok át F.- hez, hogy kicsit fogdossam az övét, de a helyzet sokat változott nyár óta. Például lett egy kutyám, aki mellett három kis- és egy nagykorút is ellátok, valamint egyre többet dolgozom, és ügyködök egy új, évek óta áhított munkáért is... na, és ne említsük a szokványos főzökmosoktakarítok projectet... Ne, azt ne említsük, mert az ugye, nem munka. Te tudod ezt, mert te is férfi vagy... vagy voltál... vagy nem tudom, hogy van ez most. Pusztán ragadjunk le most annál a ténynél, hogy LETT EGY KUTYA, és ez felülírta a kígyót.
Na. Ha meg már úgyis írok, akkor egyúttal azt is megjegyzem, hogy gitárt ellenben nagyon szeretnék. Nem kell nagyon profi, télleg, csak végre újra pengethessem már. Tudod, a régi, amit még egyszer kiskoromba' hoztál karácsonykor, hát az eltörött. Hiányzik nagyon a zenélés, érted, ugye? Az is van, hogy még a munkához is jó lenne, szóval nemcsak magamért szeretném... neeem, ne hidd, hogy ennyire önző vagyok, hogy csak a saját örömömért énekelnék újra... Éppenséggel arra gondoltam, hogy lenne itt az elkövetkező években néhány gyerek, aki élvezhetné a zenélést (már ha élvezhető lenne az). Szóval ezzel nekik is adhatnál örömöt, nemcsak nekem (már ha örömnek lenne nevezhető az). Ez így megsokszorozza a kívánságom súlyát, ugye?
Szóval drága Jézuska, csak ennyit kérek, bár tudom, nagy kérés, mert egy gitár megvan 20 ezer is, de hátha neked olcsóbban odaadják... De különben meg nem is kérek semmit se. Meglepetést meg főleg nem, azért is írtam inkább, mert azokat nem szeretem. Szóval ne akarjál meglepni, mert azt úgysem tudod kitalálni, hogy éppen mi jár a fejemben, hát jobb, ha így, nyíltan megbeszéljük a dolgot.
Nnna. Ne haragudjál, hogy ilyen sokat locsogtam. Most egy darabig majd úgyse írok, mert elég sok dolgom van (egy rakás meglepit kell kitalálnom karácsonyig).
Jó egészséget kívánok kedves Jézuska, és kívánom még, hogy kössél sálat, mert elég hideg van mostanában.
Most búcsúzom, és puszilom apádat:

Doris

2 megjegyzés:

csibike írta...

Drukkolok a gitár miatt, meg azért is, hogy épségben maradjon majd ennyi kiskorú és a kutya mellett :))

Daniella írta...

írnék neked emailt! küldesz egy címet?

Related Posts with Thumbnails