2009. okt. 29.

Alkotó

Ákos fiam kitalálta, hogy ő most akkor szeretne egy blogot.
Ő szeretne ÍRNI!
Azt tudjuk, hogy dumálni tud megállás nélkül (Te jó ég! Még négy nap van az őszi szünetből, és nekem már két napja zúg a fejem az állandó "zajtól".) Azt is látom, hogy csak az ő "ügyei" eltartanának egy komplett blogot (Mit blogot? Egy teljes weboldalt), de vajon lenne- e kitartása, elég meséje ahhoz, hogy folyamatosan képes legyen ezzel foglalkozni?
Nem hinném.
Mindenesetre worldben már írt ezt- azt az elmúlt napokban. Jónéhány órát áldozott a fogalmazásaira, ami így, még nem kilenc évesen komoly dolog, azt hiszem.

Nos, ha más haszon nem is lesz a hobbimból, azt azért látom, hogy a gyerekeimre jó hatással van a grafomániám. Ez azért piszkálja őket... Mi lehet jó ebben?
Nem tudom. Erre nem tudok nekik értelmes választ adni, így hát kipróbálják. Viszont ahogy nyílik a világuk, úgy fogy el az én inkognitóm. Már nyíltan beszélnek arról, hogy anyukájuk blogot ír, és erre ők büszkék ... Idő kérdése, hogy címmel, jelszóval terjesszék a Naplót.

Tehát Ákos ír. Gondosan nyomogatja a billentyűket, közben persze beszél, kérdez- Nem is ő lenne, ha tudná ezt (vagy bármi mást) csendben művelni. Mikor ekészül, ül fölötte jókedvűen (nemcsendben). Éppen úgy, ahogy én szoktam nézegetni az elkészült "műveimet" elégedetten, megnyugodva: Ma is letettem valamit magamból... alkottam. Ez a nap sem telt el hiába...

"Te szeretsz-e írni? M. Zs.nak hívnak. A barátod vagyok. De ez komoly és igaz,amit most fogok mondani. Na figyi akkor kezdem. De ezt komolyan akarjátok? Igen akarjuk.

Na jó csak én félek.de kezdem.Volt egy park abban a parkba senkise mert bemenni csak

egy fiú a fiút Jackson nak hívták.De nem Michael Jackson á dehogy.Na Jackson kiment de

most rosszabbat érzett mint az elött.Igazábol Jackson azért jár mindig ide mert az anyukája

itt halt meg pont ebben a parkban.És Jackson anyukája hány évesen halt meg? 106 évesen.

Sok évesen mi. Na térjünk vissza a lényegre.Hol is tartottam?Á, megvan! Ja és Jackson minden nap visz virágot.

De mindig nyáron rózsát,télen pedig hóvirágot. mondta a parkőr:Aszta, menyi virág! Az őrnek csak úgy káprázott a szeme amikor meglátta azt a sírt amin szószerint 2-méteres. Komoly,mi ? Brutális. Nemdebár?



VÉGE? IGEN VÉGE.

Jackson"

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Ha nyilvános lesz ez a blog, kérlek linkeld valahová, rajongó olvasója leszek a kisfiadnak! :)

stali írta...

Egyéniség.
De hiszen ez eddig is köztudott volt.

a mesélő írta...

Király :) - és brutális :)

Lepkevár írta...

Hát, ha 9 éves és már ilyen sztorikat ír...! Nem semmi!!

Angela írta...

Nekem vannak azért fenntartásaim... értelmezés, szóismétlés, töltelék szavak...de én egy maximalista vagyok, ugyebár. Majd idővel fejlődik a gyerek. :-)

Related Posts with Thumbnails