2009. máj. 4.

Összefüggések a szex, és a futball között

A fiúk sikeresen megtalálták az óvszer használati utasítását (ami akkor esett ki, mikor legutóbb azt hittük, hogy van még a dobozban, aztán a célegyenesben kiderült, hogy csak a papírja zörög benne. Akkor repült valahová a sarokba, miközben lázasan kutattunk az ágy mögött, hogy hátha becsúszott még oda egy elfelejtett darab). Szóval a fiúk megtalálták, elolvasták, aztán kuncogva gyürkélték felváltva a markukban. Tegnap aztán rákérdeztem, mi az. Mit dugdosnak annyira? Ajaj! Kikerekült a szemem, mikor vigyorogva előhúzták. Szinte vádlón- vigyorogva csapott le Ákos:
- Ez a tiétek!
- Igen. És???
- Szóval ti szoktatok ilyet csinálni?
- Milyet?
- Szexet! Szoktatok szexelni?- És néz rám mind a három kérdőn.
- Úristen! Hát persze! Mit gondoltatok?
- Hogy ti nem.
- Na, még csak azt kéne! (Igyekszem rendkívül természetesnek hatni, és a döbbenetüket visszaszórni rájuk. Nem az a furcsa, hogy szoktunk, hanem az, hogy ezen meglepődtök). Persze, hogy szoktunk szexelni!
- De nektek már nem kellene(!!!)
- Miért is?
- Mert az azért kell, hogy gyerek legyen. De te mondtad, hogy már nem akarsz gyereket. Akkor meg minek a szex?
- A szex jó, kellemes, örömöt ad.
- Fuj, dehogy! Gusztustalan... és dünnyögnek valamit egymás közt. Valami szopásról is hallok. Csak így, durván, hogy szopás. Ahogy az iskolában hallottak róla.
- Látod, ez így gusztustalan. Ha így beszéltek róla, az tényleg gusztustalan. Ez így visszataszító. Egy kapcsolatban azért nem ilyen közönséges a dolog (általában). Csak gondolj arra, hogy olyan emberek teszik, akik szeretik egymást (erősen remélem, hogy most nem jutnak eszükbe a prostik, a pornó, a Kelemen Anna, és egyéb megszerzett információik). Szóval annyira nem lehet az fuj...
- De azért remélem, nem sokszor csináljátok.
- Az mennyi, ami szerinted elég?
- Mondjuk egy évben egyszer...
- Szeretsz focizni? Szereted a csokit?- Sejtik, mire akarok kilyukadni.
- Hát, igen.
- Na látod. Képzeld el, ha egy évben egyszer focizhatnál! Az milyen lenne?
- ...
- Vagy ha csak egyszer lenne csokid minden évben.
- ...
- Az más. A foci más, mint a szex.

Kicsit később:
- Majd egyszer adjátok már ide az egyik óvszert! Úgy megnéznénk! Nem kell új, jó lesz egy használt is.
(Igen, ez határozottan segítene nekik abban, hogy kívánatos dolognak lássák a szexet.)

6 megjegyzés:

a mesélő írta...

Zseniális. Én még ennek előtte vagyok...
De választ kaptam veletek kapcsolatban egy kérdésemre:)
Amúgy pont tegnap kérdezte Márkó miközben ágyaztam, a lányok meg küzdöttek a kádban hajmosás helyett, hogy anyu mi az a prostitúció? És én meg passzoltam a választ, azt mondtam, hogy ezt most nem lehet két szóban megválaszolni. Hibáztam, meg kell beszélnünk hamarosan.

írj már egy email címet, elmondom két sorban, mi "bajom"

pudingocska írta...

ez de aranyos.:D

ritarozi írta...

:DDD

hohohó írta...

és tényleg...
Én focizok is, szekszelek is,a 2 között nem sok összefüggést találtam azon kívül hogy mindkettő fárasztó, ám ennek ellenére egészséges tevékenység, de van prioritás,persze erősen partnerfüggő szórakozás a kettő, mondhatni esetemben egyik kizárja a másikat...
jó lesz a használt is...ez jó

Angela írta...

Banyuc: Igen, a te gyerekeid még nagyon kicsik. Az enyémek már hallják, látják, muszáj beszélni róla. Épp valamelyik nap csodálkoztam el, mennyire máshogy látnak dolgokat, mint mi annak idején. A melegekről volt szó, és olyan egyszerű természetességgel beszéltek erről, mint bármi másról. Igen, ha két férfi szereti egymást, kész. Én nem is hallottam ilyenről annak idején, és amikor igen, akkor idő kellett, hogy természetesnek lássam. Nekik ez nem gond. Máskor meg az út szélén látják a lányokat, és a nagy csak úgy mellékesen mondta a kicsiknek: prostituáltak. Mi az? Árulják magukat. Ja, jól van... kész.

A címem: dorisakomisz@citromail.hu

hohohó: Az összefüggés: Én a szexet, ő a focit kultiválja.

Blanche írta...

Ezen annyira kellett nevetnem! Ha lesznek gyerekeim, én is így szeretném venni ezeket az akadályokat!

Related Posts with Thumbnails